Įrašai, filtruoti pagal datą: Trečiadienis, 29 gruodžio 2021
21 gruodžio 29, Trečiadienis 07:17

MKL GRUODŽIO MĖNESIO TOP ŽAIDĖJAI

EFEKTYVUMAS

EFEKTYVUMAS GRUODIS

PELNYTI TAŠKAI

PELNYTI TAŠKAI GRUODIS

ATKOVOTI KAMUOLIAI

ATKOVOTI KAMUOLIAI GRUODIS

REZULTATYVŪS PERDAVIMAI

REZULTATYVUS PERDAVIMAI GRUODIS

PERIMTI KAMUOLIAI

PERIMTI KAMUOLIAI GRUODIS

BLOKUOTI METIMAI

BLOKUOTI METIMAI GRUODIS

Paskelbtas Naujienos

Klaipėdos turizmo mokyklos sporto salėje virė nuožmios ir atkaklios 1x1 (vienas prieš vieną) krepšinio dvikovos. Klaipėdos krepšinio mokyklos iniciatyva pirmą kartą mūsų mieste įvykęs tokio pobūdžio renginys sutraukė per pusšimtį dalyvių. Tokias dvikovas ketinama rengti kas mėnesį.

Tarp 2013 metais gimusių berniukų nugalėtoju tapo Kevinas Biškauskas, antrąją vietą iškovojo Ignas Kundrotas, trečiąją - Elonas Voitechovskis. Pastarasis triumfavo tarp 2012 metais gimusių berniukų.
Tarp 2012 metais gimusių berniukų antras liko Vilius Vekteris, trečias - Justinas Budzinskas.
Tarp 2011 metais gimusių vaikų triumfavo Domantas Gagilas, antrąją vietą iškovojo Augustė Pušinskaitė, trečiąją - Arnas Barauskas.
Tarp 2009-2010 metais gimusių dalyvių nugalėtoju tapo Pijus Barauskas, antrąją vietą iškovojo Matas Rupšplaukis, trečiąją - Titas Pidžiavelis.
Tarp 2006-2008 metų dalyvių pirmas buvo Tadas Augustauskas, antras - Gabrielius Žvinklys, trečias - Kristupas Mitrijevas.

Pirmąją vietą kiekvienoje amžiaus grupėje iškovojęs žaidėjas buvo apdovanotas „Molten“ krepšinio kamuoliu, antros vietos laimėtojas gavo Klaipėdos krepšinio mokyklos kuprinę, trečiosios vietos prizininkas - Klaipėdos krepšinio mokyklos marškinėlius. Visiems prizininkams buvo įteikti medaliai ir kitos dovanos.
Pasak Klaipėdos krepšinio mokyklos direktoriaus Laimono Šapkausko, šiuo turnyru siekiama padėti atskleisti kiekvieno žaidėjo individualius įgūdžius.
„Svarbu mokėti apsiginti prieš savo tiesioginį varžovą, apžaisti jį puolant, ištobulinti metimo techniką, turėti kuo įvairesnių judesių arsenalą. Būtent žaidimas vienas prieš vieną lavina individualų tobulėjimą. Juk kai žaidi vienas prieš vieną, pats atsakai už savo veiksmus ir rezultatą. Tiesiog privalai šimtu procentų susikoncentruoti į savo individualų žaidimą. Tai skatina tobulėti, o žaidėjų įgyti įgūdžiai vėliau puikiai bus panaudoti ir komandiniame žaidime“, - įsitikinęs šio turnyro idėjos autorius L. Šapkauskas.

an11 1 1

APDOVANOTIEJI. Tarp 2011 metais gimusių vaikų triumfavo Domantas Gagilas (viduryje), antrąją vietą iškovojo Augustė Pušinskaitė, trečiąją - Arnas Barauskas. Mergaitės dalyvauja kartu su berniukais, tačiau jos gali būti vienais metais vyresnės. Organizatorių nuotr.
Iki šiol Klaipėdoje 1x1 krepšinio turnyrai nebūdavo organizuojami. Žadama, kad ši naujovė taps gražia tradicija.
„Po kiekvieno turnyro nugalėtojai gauna prizus ir dar skaičiuosime kiekvieno turnyro nugalėtojų ir prizininkų taškus, o po sezono prizais apdovanosime ir absoliučiai geriausius. Tai skatins žmones dalyvauti ne viename, o kiekvieno mėnesio turnyre. Už turnyre iškovotą pirmąją vietą yra skiriami 5 taškai, už antrąją - 4 taškai, už trečiąją - 3 taškai, už ketvirtąją - 2 taškai, o už dalyvavimą, nesvarbu, kokią užimi vietą - 1 taškas“, - apie sistemą pasakojo L. Šapkauskas.
Planuojama, kad antrasis 1x1 krepšinio turnyras vyks 2022 metų sausio mėnesį.
1x1 krepšinio turnyre gali dalyvauti visi norintieji, nesvarbu, ar žaidžia profesionaliose krepšinio lygose, ar tiesiog mėgėjiškai su draugais pasivaržo kieme.
„Pirmąjame turnyre sulaukėme svečių iš Šiaulių, Plungės. Norime pakviesti aktyviau įsitraukti į turnyrą ir kitų Lietuvos miestų atstovus, nes turnyre gali dalyvauti visi, kas tik nori. Klaipėdiečiams irgi bus daug įdomiau susirungti su kitų miestų atstovais“, - kalbėjo L. Šapkauskas.

 

Paskelbtas Naujienos
« Gruodis 2021 »
Pirm Antr Tr Ket Penk Šešt Sek
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31